Wednesday, March 29, 2006

En liten kanin



Jeg begynte på denne lille kaninen fra Tildamønster i går. I kveld ble den ferdig med hatt, kjole og mamelukker:)
Søt ikkesant?

Thursday, March 23, 2006

Orkide dilla


Jeg synes orkideer er utrolig vakre, og lettstellte blomster. Nå har nesten alle sprunget ut på samme tid, så stua er i full blomst. Nydelig:)







En nydelig tapet






Jeg så denne nydelige tapeten en dag vi var i et byggevarehus. Vi har ingen steder å sette opp slik tapet, så i mellomtiden får jeg nyte en liten prøve i glass og ramme. Dekorativt det også!

Barna og jeg har laget påskepynt

Vi måtte finne på noe hyggelig sammen en kveld, og da tenkte jeg at påskepynt er tingen.
Selma laget både kort og malte på egg. Vi lagde noen decoupage egg også, men det ble litt mye klin;) Her er resultatet:

Ny duk til stua:)

Da var endelig kantene på plass, og duken er helt ferdig:)

Wednesday, March 22, 2006

Lille Emma i nye bukser


Storesøster har en liten dukke som hun er veldig glad i. Dukken var dyr, og det er selvfølgelig alt tilbehør til den også.. Så her er det bare for mor å sy i vei!


Litt vanskelig da jeg ikke har mønster å gå etter, og aldri har sydd et klesplagg i hele mitt liv. Men øvelse gjør mester får vi tro. :))

Tre muffin takk!

Og slik ble denne lille løperen:





















nam nam:)

To varme nøstebarn tepper

Disse to teppene har alt en adresse! Det var endel jobb og strikke de, men veldig greit tidsfordriv. Ullegarnet er kjøpt på nøstebarn, og dette vet jeg er en gave som varmer!

UFO, uferdige objekter. En stadig voksende trussel...



Jeg må innrømme det, jeg har alt for mange uferdige prosjekter liggende i min hobbyhule..
Her er et lite utvalg:
Dette skal bli sengeteppe til minste jenta vår. Litt flaut at det har blitt liggende, for hun er godt over et år alt.. Teppet til eldstejenta var ferdig i ukesvis før fødsel. Jaja, jeg var vel litt mer laidback når nr to var i vente.











Her er noen stitchery prosjekter. Skikkelig morsom broderingsmetode hvor alt er lov, ingen sting for korte og ingen for lange! Perfekt håndarbeide foran TV'en:)













Og her følger et Hurra flagg, som skulle bli en slags liten løper til å henge på døra når det er 17 mai eller bursdag i huset, en enkel løper, men så gikk jeg så veldig lei fargene at jeg måtte legge vekk hele prosjektet... en crazy quilt, som ikke helt har funnet sin form eller nytte:))








Også var det vogntepper da, regner med at de kommer til nytte som barselgaver engang.

Thea og Theo


Her er to nye familiemedlemmer. Planen var at de skulle gå i barselgavekurven, men det gikk selvfølgelig rett vest etter at de var presentert marsipanungene våre! Så nå bor de på barnerommet og blir behandlet slik som bamser flest. Jeg tror de liker seg:)

Min helt egen hobbyside: Silkepapir!

Det må rett og slett lages en side om mine hobby snurrepiperier! Jeg har stort sett hendene fulle med barn, jobb og hjem, men prøver å finne tid til å bedrive håndarbeid så snart det er en mulighet for det. Ellers blir jeg skikkelig gretten!

Av håndarbeide liker jeg nesten alt: sy, strikke, male, interiør puslerier, brodere, lage kort, scrapping osv..
Jeg kunne tenke meg å lære mange forskjellige søm-teknikker, hardangersøm er en av dem. Men da må jeg få mer tid, for slik det er nå kommer jeg meg ikke på kurs. Vi får se utover høsten igjen.

Jeg kommer til å legge ut forskjellige prosjekter på "silkepapir"; både stort og smått.

Velkommen hit for en titt!